Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Ağustos 2012, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1218 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Terminal artık güvende!

Lüleburgaz Şoförler Odası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ortaklaşa çalışma sonucunda Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 16 adet kamera takıldı.
Terminal artık güvende!
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çeşitli bölgeler takılan 16 kameradan terminal 24 saat boyunca gözlem altında olacak. Daha önceden bir takım sorunların yaşandığı terminal civarı da bu çalışma sonucunda daha güvenli bir hal alacak. Takılan kameralar terminal içerisinde yaşanan bir olayda da güvenlik güçlerine yardımcı olacak.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şoförler Odası Başkan Vekili Halil Malay, yapılan sistemin terminalin güvenliği açısından önemli olduğunu belirterek, “Kameraların takılmasında bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu sayede şehirlerarası terminalimiz daha güvenli bir hale geldi. Giriş çıkışlarımızı da kameralarımızla kontrol etme şansımız olacak.” dedi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek