Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Mart 2016, Salı 17:44 tarihinde eklendi. 1578 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’dan muhteşem dönüş 2-1

Lüleburgazspor, 1-0 geriye düştüğü maçta, Çorluspor 1947’i 90. dakikada Ali Rıza’nın penaltı vuruşundan attığı golle 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Lüleburgazspor’dan muhteşem dönüş 2-1

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, 15 Mart Salı günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda Çorluspor 1947’i konuk etti. Ligde kalma adına hayati önem taşıyan maç, büyük bir çekişmeye sahne olurken, Lüleburgazspor sahadan Uğurkan ve Ali Rıza’nın golleriyle 2-1 galip gelmeyi başardı.

 

Maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Lüleburgazspor maçta ki en net gol pozisyonuna 17. Dakikada Onurhan ile girdi. Çorluspor defansının hatasında kaleci ile karşı karşıya kalan Onurhan, topu direğin dibinden dışarı attı. İlerleyen dakikalarda toparlanan Çorluspor, tecrübeli forvet oyuncusu Ufuk ile net bir gol pozisyonu yakalarken, kalesinde devleşen Vedat, üst üste iki kurtarışla gole geçit vermedi.

 

Çorluspor aradığı golü 31.dakikada kullanılan korner vuruşunda voleyle topa vuran Ufuk ile buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci kırk beş dakikasına Lüleburgazspor hızlı başladı. Bu yarıda kanatları etkili kullanan Lüleburgazspor, iyi savunma yaparak Çorlusporlu futbolculara geçir vermedi.

 

Aradığı beraberlik golünü, 83. Dakikada kullanılan korner atışında  kafa vuruşu yapan Uğurkan ile bulan Lüleburgazspor, maçta durumu eşitledi 1-1.

 

Beraberlik golünden sonra umutlanan Lüleburgazspor, 90. Dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşunu  kullanmak üzere topun başına geçen Ali Rıza, topu ağlarla buluşturdu ve Lüleburgazspor’u 2-1 öne geçirdi.

 

Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve maç Lüleburgazspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek