Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Mart 2016, Perşembe 16:58 tarihinde eklendi. 2263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia AVM'den alarm açıklaması

Lüleburgaz Bercadia AVM'de bugün, saat 13:00 sularında meydana gelen yangın alarmıyla ilgili olarak bir açıklama yayınladı.
Bercadia AVM'den alarm açıklaması Bercadia AVM'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verild; 

"Bugün alışveriş merkezimizde bulunan Migros Market'in içerisinde bulunan unlu mamuller bölümünde, fırından ürün çıkarken oluşan yoğun buhar nedeniyle yangın alarm sistemi devreye girmiştir. Yangın alarm sistemimiz algıladığı dumanı yangın alarm sistemi devreye girmiştir. Yangın alarm sistemi algıladığı dumanı yangın alarmı olarak vermiş ve otomotik bant kaydından oluşan anonsları yayınlamıştır. Yaklaşık 5 dakika süren yangın alarm sistemimizin anonsları sırasında herhangi bir yaralanma söz konusu değildir. 

Söz konusu durumun son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili bağlantısı yoktur. Alışveriş merkezimiz içerisinde sizlerin güvenliği için tüm önlemler alınmaktadır. Yaşanan durumdan rahatsız olan tüm müşterilerimizden özür dileriz. " dendi. 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek