Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Mart 2016, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 1056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Artı bir fazlayız Uluslararası Başarı

Lüleburgaz T.S.O Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Etkinliği düzenlendi.
Artı bir fazlayız Uluslararası Başarı

+1 Fazlayız isimli etkinlikte Down sendromu nedir? , Lüleburgaz T.S.O Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi'nde uygulanan Macquarie Erken Dönem Müdahale Programı hakkında bilgiler verildi.

Okul Aile Birliği adına Hülya Baştürk bir konuşma yaptı. Renkli uçan balonlar hep birlikte havaya salındı. Farkındalık Pastasının ikram edilmesi ile etkinlik devam etti.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ile Şube Müdürü Nilüfer Yücel, RAM Müdürü Alper İlaslan, Lüleburgaz T.S.O Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Barbaros Görkem Şinikoğlu, Şaban Öğünç İlkokulu Müdürü Sönmez Doğan,Ramazan Yaman Fen Lisesi Müdürü Selahattin Temel ve Düvenciler Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Yağıt katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Merkez Müdürü Şinikoğlu'nu yaptığı çalışmalar için kutladı ve Macquarie Erken Dönem Müdahale Programı'na katılan Öğretmenlere belgelerini verdi. Çocuklarımızın her zaman en iyisine layık olduğunu belirterek onlar için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirtti. Programda Best Buddies Lüleburgaz Projesinde eşleşen gönüllü ve BUDDY'ler çeşitli etkinliklerde bulundular. Tam bir şenlik havasında geçen Farkındalık Etkinliğin de  +1 Fazlayız 'ın diğer bir yönünün ise Uluslararası bir ayağının oluşu ve Uluslarararası Down Sendromu Organizasyonunun akredite edip, Türkiye’den tek etkinlik olarak Resmi Facebook ve https://worlddownsyndromeday.org/europe sitesindeki Türk Bayrağı altında yalnızca Lüleburgaz’ı göstermesi oldu. Merkez Müdürü Şinikoğlu yaptığı konuşmada ;

Merkezimizde bununla birlikte yürüteceğimiz 3. ULUSLARARASI projeye adım atmış bulunuyoruz. Daha önce de birçok Uluslararası projede başarı elde etmiş bir geçmişe sahip bir kurumuz. Amacımız Milli hedefleri koruyarak daha fazla sesimizi duyurmak ve Özel gereksinimli çocuklarımızı ve Lüleburgaz'ı tüm platformlarda en önde bulunmasını sağlamaktır. Bizim amacımız kurumumuzu yinelenebilir ve sürdürülebilir projelerle destekleyerek güçlü bir kurum kültürü oluşturmaktır. Bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Meclis Üyeleri, Lüleburgaz Belediyesi, İlçe MEM, Kent Konseyi, Kurum Müdürleri ve sevgili velilerimize teşekkürlerimizi arz ederiz ”dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek