Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Mart 2016, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 3774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rüzgarın Oğlu “Orhan Çıkırıkçı” Lüleburgaz’daydı

Trabzonspor camiasının efsane isimlerinden “Rüzgarın Oğlu” lakaplı eski futbolcu Orhan Çıkırıkçı, Lüleburgaz’a geldi.
Rüzgarın Oğlu “Orhan Çıkırıkçı” Lüleburgaz’daydı

Aslen Ahmetbeyli olan Trabzonspor ve A Milli takım formalarını giymiş Orhan Çıkırıkçı, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat ile bir araya gelen Çıkırıkçı, Lüleburgaz’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat’ta yaptığı açıklamada, “Türkiyenin "Medar-ı iftihar ı Milli Takım sporcumuz Ahmetbeyli Sayın Orhan ÇIKRIKÇI ziyaretimize geldi. Türk sporu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sağlık ve afiyetler diliyor teknik destek bekliyoruz. İnşallah ilerde güzel projeler yapacağız alt yapısını oluşturduk, dedi.

Orhan Çıkırıkçı kimdir?

Adı Trabzonspor'la özdeşleşen futbolculardan biri oldu. Bordo-mavili ekip sol kanadı uzun süre ona teslim etti. Hem Trabzonspor'da hem de Milli Takım'da kendisine takılan "Rüzgârın Oğlu" lakabına layık bir şekilde bir ileri bir geri gidip geldi. Hızının da etkisiyle araya atılan toplarla rakiplerin korkulu rüyası oldu. Olympique Lyon maçı var dı ki; işte Trabzonspor'un tarihe geçen 4-3'lük galibiyetinde en büyük paylardan biri de onun oldu. Zira, tüm goller 2. yarı atılırken galibiyet golü Orhan'ın ayağından gelmişti.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek