Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Nisan 2016, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1337 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DP Lüleburgaz kapatıldı

Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Orhan Akyıldız, Lüleburgaz İlçe Teşkilatını kapatıp yeniden açtıklarını ve üyeleri sıfırladıklarını belirtti.
DP Lüleburgaz kapatıldı

Başkan Akyıldız yaptığı açıklamada “Partimizin Lüleburgaz’da 5 bin üyesi bulunuyor fakat seçimlerde o kadar oyumuz çıkmıyor. Bu nedenle biz de yönetim kurulu kararı ile Lüleburgaz İlçe Teşkilatını kapattık ve yeniden açtık.

Akyıldız “Üye Kayıtlarına başladık”

Eski üyelerimizin üyelikleri de sıfırlanmış oldu. Şimdi Yılmaz Mahallesi’nde Sezen Pasajı 2. kat No:36’da bulunan parti binamızda yeni üye kayıtlarımızı yapmaya başladık. Partimizin genç Genel Başkanı Gültekin Uysal’a genç Lüleburgazlılarımızın sahip çıkacağına inanıyoruz. Partimize gönül veren eski yeni herkesi partimize kayıt olmaya bekliyoruz” dedi.

DP’nin kimlik ve inanç üzerinden siyaset yapmadığını belirten Akyıldız “DP, hukukun üstünlüğüne inanan, herkesin mutlu ve zengin olması için mücadele veren bir partidir. Genç Genel Başkanımız Gültekin Uysal geleceğin başbakanıdır” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek