Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Nisan 2016, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de bilimsel toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı önceki gün parti binasında yapıldı.
CHP’de bilimsel toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Burhan Keskinoğlu’nun yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Kaymaz,  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda 10 Nisan 2016 tarihinde yapılan “Ergene’de yalana Trakya’da talana son” mitinginin değerlendirilmesinin ardından partinin bugüne kadar aldığı oyların ve milletvekillerinin bilimsel verileri  slayt gösterisi ile parti üyelerine gösterildi.

Araştırma Görevleri Osman Kocaağa, CHP ile ilgili tarihsel araştırmaları ve elde ettiği verileri parti üyeleri ile paylaştı.

Toplantıda Osman Kocaağa tarafından sorulan “Neden gençleri parti içinden aday olmuyor?” sorusu da parti üyeleri tarafından “Bu işler para ile oluyor, genç yaşta ki bir insan henüz para kazanmadığı için siyasete giremez” şeklinde cevaplandı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndaki toplantı saat 15.00’a kadar devam etti.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek