Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Nisan 2016, Cuma 09:38 tarihinde eklendi. 1054 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köy Enstitüleri programı yarın

“Hep yeni kalmayı başaran, Köylü Başaran, Köylü imece, Köy Enstitüleri Panel ve Şiir Dinletisi Programı 16 Nisan 2016 Cumartesi günü (yarın) Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.
Köy Enstitüleri programı yarın

Saat 13.30’da başlayacak olan programın birinci oturumunda Günalp Çakır, Umut Kurt,  Ecem Nur Ercan, ikinci oturumunda ise  Güneş Özayten,  Yrd. Doç. Dr. Zeki Coşkun,  Feyzullah Aktan,  Doç. Dr. Koray  Çalışkan sahne alacak.

Lüleburgaz Belediyesi, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Lüleburgaz Şubesi,  Kepirtepeliler Eğitim Vakfı, Lüleburgaz Kent Konseyi ve GENKAD tarafından organize edilen program ücretsiz olacak.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek