Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Nisan 2016, Çarşamba 09:30 tarihinde eklendi. 923 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EKPSS kursu sona erdi

24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan EKPSS sınavı için ilçemizde yaşayan Lise ve ön lisans mezun engelli bireylere Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada 2 gün Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi desteği ile düzenlenen kurs 20 Nisan 2016 tarihinde sona erdi.
EKPSS kursu sona erdi

Sıla Güneri ve Kemal Taş hocalarımızın eşliğinde Türkçe, Matematik, Tarih (Kültür ve Medeniyetler-temel Yurttaşlık-Türkiye ve Dünya ile ilgili Güncel Konular), hakkında eğitim verildi

Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ yaptığı açıklamada, engelli bireylere katkı olarak düzenlenen bu kursun hayata geçirilmesinde  katkıları olan İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne ve Halk Eğitim Müdürlüğü’ne kursa eğitmen olarak katılan değerli öğretmenlerimize engelliler adına ve Lüleburgaz Engelliler derneği adına teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek