Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Ağustos 2012, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor 2012-2013 sezonun ilk çalışmasını Turgutbey Sahası’nda yaptı.
Lüleburgazspor top başı yaptı
34 futbolcu ile yapılan çalışma düz koşu ile başladı. Yönetim kurulunun da izlediği antrenmanda çevre il ve ilçelerden gelen futbolcular ve altyapıdaki oyuncular yer aldı.
Düz koşunun ardından yapılan 5’e 2’den sonra çift kale maç yapıldı. Yapılan antrenman maçında futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlenirken, teknik direktör Seyfullah Konyalı da futbolcuları büyük bir dikkatle izledi.
Lüleburgazspor Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı, yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk çalışmasını genç arkadaşlarımızla gerçekleştirdik. 10 günlük periyodun ardından anlaşma sağladığımız isimler de antrenmanlara katılacak. Ben yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilerim. Tüm futbolcuların sakatlıktan uzak bir sezon geçirmelerini istiyorum” dedi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek