Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Mayıs 2016, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1307 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlar Doğa Koleji’nin misafiri oldu

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği üyesi muhtar ve azalar, Lüleburgaz Doğa Koleji’nin konuğu oldu.
Muhtarlar Doğa Koleji’nin misafiri oldu

Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu nezaretindeki Lüleburgaz Merkez, Köy ve Beldelerin muhtar ve azalarından oluşan 83 kişilik heyet 9 Mayıs Pazartesi günü Doğa Koleji’nin daveti üzerine okula konuk oldular.

Okul Kurucu Müdürü Erdal Karakuş ile Yönetici ve öğretmenler tarafından karşılanan heyet önce okulu gezdi. Daha sonra yemekhanede birlikte yemek yenildi. Yemek sonrasında okulun teras katındaki mantinde çay, kahve ve meyve suları yudumlandı. Doğa Koleji Kurucu Müdürü Karakuş, okuldaki eğitim ve öğretimin yanında sosyal proje ve aktivitelere de önem verdiklerini belirtti. Karakuş “Lüleburgaz köy, mahalle ve beldelerimizde yardıma ihtiyacı olan, başarılı öğrencilerimizi en iyi bilen muhtarlarımızla birlikte olmak ve okulumuzu tanıtmak istedik. Davetimize icap ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu da kendilerini en iyi şekilde karşılayan başta Kurucu Müdür Karakuş olmak üzere okul yönetimine teşekkür etti ve muhtarlar olarak birlikte sosyal sorumluluk projelerine destek vermek için her zaman hazır olduklarını ifade etti. 

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek