Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 17 Nisan 2012, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 1394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’yi ilçe binası almadı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, “Şimdi birlik olma zamanı, kazananın ve kaybedenin tek yumruk olma zamanı” dedi.
CHP’yi ilçe binası almadı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Toplantıda Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katıldığı toplantıda  İlçe Başkanı seçilen Turabi Kayan’ı tebrik etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan ’ın başkanlık yaptığı toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu,  CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak,  Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Hüseyin Kırcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri,  Kaynarca Belediye Başkanı Seyit Uçan, CHP eski İlçe Başkanları Özcan Değirmencioğlu,  Zeki Akın, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Makbule Tuna,  TEMA Lüleburgaz gönüllü temsilcisi Hakan Dedeoğlu,  ile parti üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, “8 Nisan Pazar günü yapılan kongrede delegenin kararı ile göreve geldi.  Geçtiğimiz Perşembe günü hangi alanlarda çalışma yapacağımızı belirledik.  Bu Perşembe’de görev dağılımını yapacağız.   CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak sadece ilçe binasında yapacağımı toplantılarla yetinmeyim, mahalle temsilciliklerinin ve köy temsilciliklerini kurcağız. Bu çalışmalarımızı yaparken de partimizin tüm üyelerinin katılmasını sağlayacağız.  Seçim geride kaldı artık kaybedeni ve kazananı ile birlikte tek yumruk olup ülkemizi içine düştüğü bu kötü durumdan kurtarmamız gerekir ”dedi.

Bugün iktidar partisinin uygulamaları ile birlikte ülkemizde ciddi bir rejim sıkıntısı olduğunu da belirten Kayan “Artık o parti senin bu parti benim diye mücadele etmek yerine önümüzdeki seçimlerde CHP çatısı altında bir araya gelme zamanıdır. Diğer emekten yana partilerinde “ Hep birlikte hareket edip ülkemizi AKP iktidarından kurtaralım sonra yine kendi partilerimize dönelim.” düşüncesi ile hareket etme zamanıdır. Aksi halde Türkiye için bizler için bir şeyler geç olabilir ”dedi. Kayan’ın konuşmasının ardından CHP Lüleburgaz eski Belediye Meclis üyesi Sevgi Kenar söz aldı.

Sevgi Kenar, halkın artık CHP’yi kendi arasında istediğini belirterek Türkiye’nin kurtuluşu CHP ile olacak. Bizlerde bunu önce kendi aramızda birlikteliği sağlayarak gerçekleştireceğiz. İlçe Yönetimine başarılar diliyorum.  Hepimize kolay gelsin” dedi.

Babaeski’ye bağlı Karahalil Beldesi ‘ndeki eski Mahalle Muhtarları’ndan Ai Osman Varol yaptığı açıklamada “CHP Kırklareli İl Örgütü’nde Ankara yolu eskiden Babaeski Ayvaaltı’ndan geçerdi. Şimdi Lüleburgaz’dan geçecek” dedi.

Varol’un ardından söz alan, parti üyelerinden İzzet Pehlivan “Patimizde güzel gelişmeler var. Ancak seçimlerimiz de Çarşaf Liste olarak yapılırsa partimizde demokratik temsil daha da artacak” dedi.

Vecdi Gündoğdu adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısına CHP eski İl Başkanı Vecdi Gündoğdu’da katıldı.

Gündoğdu yaptığı açıklamada “ 2010 yılı Ocak ayında seçimle göreve geldik. 2012 Ocak ayında görevden alındık. Görevden alınman önce CHP Kırklareli İl Örgütü’nün Türkiye genelinde başarıya ulaşması için büyük emek harcadık. Bu başarıda hepimizin payı var.  Ben ilçe Kongrelerinin ardından adaylığımı açıklamayı düşünüyordum.  Ancak çok büyük baskı geldi. O nedenle Cumartesi günü yapılan CHP Babaeski İlçe Başkanlığı toplantısında adaylığımı açıkladım.   Burada da tekrar ediyorum. Desteğinizi bekliyorum” dedi.

Büyük Kurultay 8 Temmuz’da

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısına katılan CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı açıklamada  “Partimizde yaşanan kongre süreci 8 Temmuz’ 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan büyük kurultay ile sona erecek.  Bu tarihten itibaren de partimiz kendi içerisinde birlik ve beraberlik ile iktidar için mücadele edecek ”dedi.

Turabi Kayan alkış aldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısında İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın birlik ve beraberlik mesajları partililer tarafından büyük beğeni topladı.

Turabi Kayan’ın CHP önceki İlçe Başkanı Özcan Değirmencioğlu’nu da yanına davet etmesi partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Toplantının ardından İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın çağrısı ile partililer,  yaklaşık 100 kişi ile parti üyesi olan Hamiyet Gülaçar ve Sezgin Kutluoğlu’nun açılışına katıldılar. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek