Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Haziran 2016, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın gururu oldular

Lüleburgaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Murat Tosun, 2. Eğitim Öğretim Döneminde gerçekleştirilen TEOG Sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırıp büyük bir başarıya imza attı ve Lüleburgaz’ın gururu oldu.
Lüleburgaz’ın gururu oldular

Aynı sınavda Ege Kaplangiray 119, Aslıhan Kendir 119, Didem Agaya da 118 soruyu doğru yanıtlayıp büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca sınava giren 10’dan fazla öğrenci de 110’un üzerinde net çıkarttı.

Okul Müdürü Yunus Binboğa, başta öğrenciler olmak üzere öğrenci velileri ve başarıda pay sahibi olan Okul Öğretmenlerini kutladı. Binboğa “Öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyduk. İnşallah ileride öğrencilerimizin başarıları daha da artacaktır. Tekrar tüm öğrencilerimi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek