Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Ağustos 2012, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1991 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayram tatlıları yolda

Bayrama sayılı günler kala tatlı siparişleri artıyor. Lüleburgaz’ın en eski pastanelerinden Ömür Pastanesi de bayram tatlısı siparişlerini almaya devam ediyor.
Bayram tatlıları yolda
Yaz aylarında azalan tatlı satışlarının, bayramın yaklaşmasıyla arttığını belirten pastane sahibi Ali Aktürk, şu ana kadar yaklaşık 40 tepsi sipariş aldıklarını ifade etti. Devamlı olarak gelen müşterilerinin olduğunu söyleyen Aktürk, “İlkokula giderken gelip şu anda kendi çocuğu ile gelenler bile var” dedi.
Arife Günü’ne bir hafta, on gün kala siparişleri almaya başladıklarını belirten Aktürk, “Müşterilerimize daha taze ürün sunmak için tatlıların teslimini Arife Günü yapıyoruz. Tatlılarımızı haşlarken hazır haşlama sularını kullanmıyoruz. Biz sadece pancar şekeri ve su kullanırız. Tatlılarda da katkı maddesi yok; yumurta, un ve şekerden imal ediyoruz” şeklinde konuştu.
70’lerden bu yana hizmet veren Ömür Pastanesi’nde tulumba, şekerpare, kadayıf ve revaninin kilosu 8 TL, baklavanın kilosu ise 13 TL’den alıcısını bekliyor.
Tuğçe ARSLAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek