Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Haziran 2016, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1032 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya “Yeryüzü sofraları devam edecek”

Lüleburgaz CHP ilçe başkanı Özgür Kaya daha önceki yıllarda Ramazan ayında yapmış olduğu yer yüzü sofralarına da bu yıl yine devam edeceğini söyledi.
Kaya “Yeryüzü sofraları devam edecek”

Lüleburgaz    CHP  ilçe başkanı Özgür Kaya daha önceki  yıllarda Ramazan ayında yapmış olduğu  yer yüzü sofralarına da bu yıl yine devam edeceğini belirterek  ilki   15,06,16 Çarşamba akşamı  Eskitaşlı Köyünde başlayan yer yüzü sofralarının önümüzdeki günlerde yaklaşık  16 köyde devam ettirmeyi planladığını dile getirdi.

 CHP ilçe başkanı Özgür Kaya bu yapılan etkinliklerin son günlerde ülkemizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğini   ,  yardımlaşma kültürünün gelişeceğini ve insanların bir arada huzur içinde yaşamasını kolaylaştıracağını belirtti.

Kaya, bundan sonra yapılacak olan yer yüzü sofralarına   tüm halkımızı davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek