Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Haziran 2016, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 5994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurs kayıtları başladı

Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik yaptığı açıklamada, Gençlik Merkezi’nde başlayacak olan kursların kayıtlarının başlandığını söyledi.
Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurs kayıtları başladı

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulan gençlik merkezinde kulüp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Lüleburgaz Gençlik Merkezi, kulüp çalışmaları kapsamında gençlere çok farklı alanlarda çok güzel imkânlar sunuyor.  özellikle lise ve üniversite gençlerinin taleplerinin olması ilginin her geçen gün artması etkinliklerin arttırılarak daha çok gence ulaşmak için Gençlik Merkezi çalışmalarını sürdürüyor.   Gençlerin hizmetine açılan yeni gençlik merkezindeki kulüp çalışmalarına Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkez bünyesinde  İngilizce, Diksiyon, Gitar, Bağlama,piyano ,keman ,Türk Halk Müziği, Türk Halk Oyunları, Resim, , Fotoğrafçılık, Satranç, Bilgisayar, Kuran-ı Kerim,çalışmaları başlamış olup kayıtlar devam etmektedir” dendi.  


Ayrıca Gençlik merkezinde gerçekleştirilen kulüp çalışmaları sonucunda gençlerin özgüvenlerinin arttırılarak ve kendi yeteneklerini sergileme imkânı sağlanarak bireysel ya da ortaklaşa belirli gün ve haftalarda gençlik merkezinde  gösteri ve sergiler düzenlenecek. 

Gençlik Merkezi faaliyetlerinin tamamının ücretsiz olduğunu belirten Gençlik merkezi Müdürü Aslı Özçelik kurslardan faydalanmak isteyen gençlerin merkeze üye olmalarının yeterli olduğunu ifade ettiler. Gençlik Merkezine üye olmak isteyen gençler merkezin Kocasinan Mh.Murat Hüdavendigar cad.No:13  adresine gitmeleri veya merkezi 0288 4120215 nolu telefonundan bilgi almaları yeterli olacak, dedi.

Uğur PİRPOR

 



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek