Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Temmuz 2016, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 3751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayat Turizm’de tatil fırsatları

Lüleburgaz’da hizmet veren Hayat Turizm, düzenlediği turlar sayesinde bir çok vatandaşa tatil imkanı sunuyor.
Hayat Turizm’de tatil fırsatları

Yaz kış demeden yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli tatil bölgelerine haftalık, ayda 1 kez tatil turları düzenleyen Hayat Turizm, Balkan şehirlerine, Karadeniz Bölgesine, Ege ve Akdeniz bölgelerine turlar düzenlemeye devam ediyor.

Hayat Turizm’in Lüleburgaz Şubesi sahibi Ersan Çelikörs yaptığı açıklamada, tatilcilerin yaz aylarında Ege ve Akdeniz bölgelerinin yanı sıra Balkan şehirlerini de tercih ettiğini belirtti.

 Çelikörs “Lüleburgaz halkının en çok sevdiği tatil yerleri Yunanistan ve Bulgaristan’dır.  Bu ülkelere komşu olmamız, bize çok yakın olması, insanların tatil için tercih etmesine kolaylık sağlıyor. Hayat Turizm olarak Lüleburgaz çıkışlı her hafta sonu Yunanistan – Selanik turları, 2 ayda 1 Balkan turları, her hafta sonu Karadeniz turlarımız mevcut, dedi.

Çelikörs, Tatil günlerini en iyi şekilde geçirmek isteyenlerin, detaylı bilgi için 413 15 45 ve www.hayattur.com.tr adresinden ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Derya Kılıç

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek