Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Temmuz 2016, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1051 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Atletikspor İl Şampiyonu oldu

16 Temmuz Cumartesi günü Babaeski de oynanan U-12 Final müsabakasında Lüleburgaz Atletikspor Asilbeylispor’u 3-0 yenerek İl şampiyonu oldu.
Lüleburgaz Atletikspor İl Şampiyonu oldu

İlk yarısı berabere biten karşılaşmada ikinci yarıya hızlı başlayan Lüleburgaz Atletikspor,  Burak, Berke ve Mehmet in attığı gollerle karşılaşmayı 3-0 kazandı ve il şampiyonu oldu.

ASKF etkilisi tarafından kupaları verilen Lüleburgaz Atletikspor U-11 Grup şampiyonluk kupasını da alarak iki kupa birden kaldırdı. Lüleburgaz Atletikspor Bu sene oynadığı U-11 ve U-12 liglerinde Play- Off maçları dahil berabere dahi kalmadan büyük bir başarıya imza atarak emin adımlarla hedefine yürüdü.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek