Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Temmuz 2016, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1090 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia’da spor gösterisi düzenlendi

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne bağlı spor grupları tarafından Bercadia AVM’de spor gösterisi düzenlendi.
Bercadia’da spor gösterisi düzenlendi

Lüleburgaz Bercadia AVM’de vatandaşlara spor bilincini aşılamak amacıyla geçtiğimiz hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri spor gösterileri düzenlendi.

 

Yaz spor okulları çerçevesinde gerçekleştirilecek aktivitede atletizm, satranç, karate, jimnastik, güreş, masa tenisi, judo alanında gösteriler yapıldı.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Soner Polat,  Bercadia AVM ile işbirliğiyle birçok ortak faaliyette bulunduklarını, bulunmaya da devam edeceklerini söyledi. Bercadia AVM zemin katında gerçekleştirilen spor etkinliklerinde vatandaşlara spor bilincini aşılamayı hedeflediklerini belirten Polat, gösterilere destek olup katılan herkese teşekkür etti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek