Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Ağustos 2016, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Eski oyunlar” çocuk sokağında yaşatılıyor

Çocuk Dostu Şehir olan Lüleburgaz’da mevcut 15000 çocuk için UNICEF ve IKEA ortak projesi olarak düzenlenen, çocukların görüş ve önerileri doğrultusunda çocuklar için özel düzenlemeyle kullanımlarına sunulan ‘Çocuk Sokağı’nda etkinlikler sürüyor.
“Eski oyunlar” çocuk sokağında yaşatılıyor

Geçtiğimiz hafta başlayan etkinliklerde, bu hafta yakantop, ip atlama, kil oyunu gibi çocuk oyunu etkinlikleri düzenlendi.

 

Her Pazartesi ve Çarşamba günü saat 18:00’de düzenlenen etkinliklere her yaştan birçok çocuk katıldı.

 

Çocukların sokağı

 

Çocuk sokağı, çocukların unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden oynayabilecekleri, oyunların yanı sıra sergi, gösteri gibi çeşitli etkinlikleri de gerçekleştirebilecekleri, çocukların özgürce ve güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği bir sokak haline getirildi. Çocuk sokağındaki çocuklar Pazartesi ve Çarşamba günleri birbirinden farklı etkinliklerde yer alacak. Çocuk Sokağı Projesi kapsamında, ses-ışık-sahne sistemi, çöp kovası, banklar, çocuk çadırları, bahçe setleri, masa, sandalye, ressam sehpası gibi materyaller Lüleburgaz Belediyesi’ne hibe edildi. Araç trafiğine kapatılan, çocukların unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden oynayabilecekleri, oyunların yanı sıra sergi, gösteri gibi çeşitli etkinlikleri de gerçekleştirebilecekleri “Çocuk Sokağı”, çocukların özgürce ve güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği bir sokak haline getirildi.

 Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek