Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Eylül 2016, Pazartesi 10:04 tarihinde eklendi. 2991 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Kaya'dan Roman vatandaşlara ziyaret

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, ilçedeki Roman vatandaşları ziyaret etti.
Kaymakam Kaya'dan Roman vatandaşlara ziyaret

Kaymakam Kaya ile beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Jandarma Komutanı Nedim Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Altıyol Mahallesi'nde bir kahvehanede Roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine destek amacıyla İstanbul’a götürülmek istenen askeri araçların önlenmesinde Roman vatandaşların büyük rol oynadığını söyledi.

15 Temmuz sürecinde gösterdikleri dayanışma ve özveri için Roman vatandaşlara teşekkür eden Kaya, bu zorlu süreci el birliği ile atlattıklarını ifade etti.

Kaymakam Kaya, daha sonra Roman vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. 

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek