Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Ekim 2016, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 1159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nevzat öğretmenden Lüleburgazlılara davet

Lüleburgazlı bir öğretmen İstanbul Caddesine koyduğu bir tabela ile Lüleburgazlı vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Nevzat öğretmenden Lüleburgazlılara davet

Lüleburgaz İstanbul Caddesine konulan ve üzerinde ‘vatandaş girişimi davet’ yazılı tabela vatandaşların dikkatini çekiyor. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nevzat Yüksel tarafından konulan tabela ile vatandaşları sigara konusunda daha duyarlı olmaya davet etti ve gelecek nesiller için olumsuz örnek oluşturmamak için tüm Lüleburgazlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Tabela üzerinde, “Nesillerimizin sağlığı için anne ve babalar, öğretmenleri, doktorları ve hemşireleri ‘SİGARA’ konusunda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Yetişkinler olarak biz kendimize söz geçiremezsek çocuklarımıza ne diyebiliriz ki…” yazıyor.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek