Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Ekim 2016, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1423 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSG Eğitimi verildi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezinde İşkur’un Toplum Yararına Çalışma Programları (TYP) kapsamında İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı olarak okullarda çalışan işçilere yönelik eğitim verildi.
İSG Eğitimi verildi

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Servet Yolalan tarafından verilen eğitimde işçilere ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

İşkur’un belirlemiş olduğu 48 Kişi’nin katıldığı seminer toplamda 12 saat sürecek. Seminerin başlıca başlıkları şu şekilde;

Genel İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları, çalışanların hak ve sorumlulukları, yasal mevzuatlar, iş kazası, meslek hastalıkları ve sebepleri, işyerindeki riskler, kimyasal, fiziksel ve biyolojik riskler, termal konfor şartları, elektrik tehlikeleri, riskleri ve önlemleri, işyerinde güvenli ortam, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, ergonomi, ekranlı ekipmanlarla çalışma, ilk yardım ve kurtarma.

Seminerlerin bitiminin ardından T.Y.P.Ç. çalışanları, bu konularla alakalı sınava tabi tutulacaklar. Ayrıca A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Servet Yolalan, geçen sene öğretmenler için eğitim verdiklerini fakat bu yıl yeni gelen ve ya yeni öğretmen olan arkadaşlarımıza ilerleyen zamanlarda bir eğitim verileceğini söyledi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek