Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Kasım 2016, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Kasım Kurtuluş Bayramı Toplantısı yapıldı

Lüleburgaz’ın Kurtuluşunun 94. yıldönümü kutlamaları ile ilgili toplantı Lüleburgaz Belediyesinde gerçekleştirildi.
8 Kasım Kurtuluş Bayramı Toplantısı yapıldı

3 Kasım Perşembe günü belediye binasında gerçekleştirilen toplantı Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Günsel Solak, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan, Necmi İnci önderliğinde düzenlendi. Toplantıya, daire müdürleri, oda, dernek ve kulüp başkanları katıldı. Kortejlerin geçit töreni sıralamasının belirlendiği toplantıda Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan geçit töreninde kullanılacak sloganları da söyledi. Sloganlar; “Biz kadınlar sevgi, barış, özgürlük istiyoruz.”, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Demokrasi”, “Biz Kadınlar Bir Hayat İstiyoruz. Emek Kadar Temiz, Su gibi Aydın.”, “Kadınlar Vardır Kadınlar Her yerde.”, “Biz Kadınlar Ekmekte İstiyoruz Gül de…” oldu.

Kortej geçit töreni 8 Kasım sabahı saat 9.45’te başlayacak. Törenin, Eski Hükümet binası önünden başlayarak Kongre Meydanına kadar devam etmesine kararlaştırıldı. Tüm dernek, oda ve kulüpler kendi renklerini giyecek.

Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Günsel Solak toplantının sonunda, Uluslararası Kentsel İnovasyon Ödülü için aday şehirler arasında Türkiye’den sadece Lüleburgaz’ın olduğunu belirtti. Guangzhou Ödülü olarak bilinen Guangzhou Uluslararası Kentsel İnovasyon Ödülü için dünyada 3000 şehir arasından ilk 15’e girmeyi başardığını belirten Solak, bu 15 şehir arasından Lüleburgaz’ın birinci olabilmesi için herkesin oy vermesi gerektiğini belirtti.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek