Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Kasım 2016, Pazartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1365 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bisiklet Sürüş Eğitimleri başladı

Lüleburgaz da bisiklet kullanımını arttırmak ve bisikleti sevdirmek adına bisikletlerle güvenli sürüş eğitimleri verilmeye başlandı.
Bisiklet Sürüş Eğitimleri başladı

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Bisiklet Derneğinin katkılarıyla tüm bayanlara ve çocuklara verilen bisiklet ile sürüş eğitimleri 12 Kasım Cumartesi günü kapalı pazar yerinde verilmeye başlandı. Eğitmenler Buket Övünbay, Mehtap Tezbaşaran ve Atıf Aral eşliğinde veriliyor. Mehtap Tezbaşaran eğitim programının 6 hafta boyunca kapalı Pazar yerinde olacağını ardından öğrencileri trafikte sürüş yapmaya çıkaracaklarını belirtti. Tezbaşaran, “Bu yılın kadın yılı önümüzdeki 2017 yılının da bisiklet yılı olmasından dolayı kadın ve çocuklara özel düzenledik. Talep olduğu sürece her hafta cumartesi günleri yapmayı düşünüyoruz. İsteyen herkes istedikleri zaman eğitimlere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilirler. Bisikletleri Lüleburgaz Bisiklet Derneği olarak kendimiz temin ettik ve öğrencilerimize eğitim sırasında veriyoruz.”dedi.

Lüleburgaz Bisiklet Derneği Başkanı Atıf Aral ise kadınların çocuklarına örnek olacağını belirterek, “Bayanlara öğretme nedenimiz çocuklarına örnek olması ve bisiklet sporunu onlara aşılaması. Amacımız yeni nesillere bisiklet sürmeyi aşılamak. Lüleburgaz da tüm okullar yürüme mesafesinde veya bisikletle gidilebilecek mesafede fakat çocuklarımız bunu yapmıyor, bisiklet kullanmıyor. Bisiklet sporunu çocuklarımıza da aşılarsak sağlıklı nesiller ve obeziteden korunmuş bir gençlik yetişecektir.” dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek