Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Kasım 2016, Cumartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1094 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’de Öğretmenler Günü coşkusu

Lüleburgaz Lisesi 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında okulun konferans salonunda öğretmenler günü kutlama etkinliği düzenledi.
Lise’de Öğretmenler Günü coşkusu

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama etkinliği Lüleburgaz Lisesinin konferans salonunda saat 12.00’da lise öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk, bayan öğretmenlere çiçek takdim etti. Kutlama etkinliği Edebiyat Öğretmeni Mürvet Cenik’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından sahne alan Müzik Öğretmeni Onur Şenel yönetiminde öğrencilerden oluşan Koro, “Öğretmene Sevgi” isimli şarkıyı söyledi. Şarkı okunurken slayt eşliğinde şehit olan öğretmenlerin isimleri geçti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk yaptı. Selçuk, “Eğitim sistemimiz daimi bir arayış içerisinde. Bu arayış nedense hep yabancı ülkelerde yabancı liselerde yapılıyor. Bizde Lüleburgaz Lisesi olarak diyoruz ki, burada tüm memleketin maarif sistemine örnek olacak bir sistem var. Bu güzel örnek tüm ülkemize uygun ve kabul edilebilir bir olgudur. Bu memleketin evlatları tarafından oluşturulmuş yaşanmış ve sonuçları alınmış bir sistemdir.  Bu vesile ile bu güzel öğretmenler gününde bu sistemin oluşmasına her vesile ile katkıda bulunan tüm Lüleburgaz Lisesi öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Lüleburgaz Lisesi öğretmenleri bu günü ve yarını sonuna kadar hak etmişlerdir. Ancak görevleri bitmemiştir, bitmeyecektir.” şeklinde konuştu.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek