Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Eylül 2012, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 5392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fatih Pastaneleri en iyinin peşinde

Lüleburgaz’da faaliyet göstermekte olan Fatih Pastaneleri, tadilat çalışmaları sonrası yenilenen yüzü ile müşterilerini karşıladı.
Fatih Pastaneleri en iyinin peşinde
Fatih Pastaneleri’nin E-5 karayolu üzeri İstanbul Caddesi Yaman Otel karşısı No:169’taki şubesi, tadilat çalışmaları sonrası yenilenen yüzü ve yepyeni dizaynı ile 31 Ağustos Cuma günü müşterilerine merhaba dedi.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren firma sahibi Cezim Taştan “ İşlerimizin iyi gittiği bir zamanda yenilenme ihtiyacı hissettik. Bunu yapmayı da müşterilerimize bir borç bildik. İyi hizmetin yanında daha iyi hizmet, daha iyi hijyen, daha kaliteli olmak için mekanımızı yepyeni dizaynı ile değerli müşterilerimizin hoşgörüsüne sunduk. Amacımız yaptığımız işin hakkını verip her zaman en iyisini yapmaktır. Çünkü bizi biz yapan siz değerli müşterilerimiz ve Fatih Pastaneleri’dir” dedi.
Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek