Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Aralık 2016, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1140 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Liselilerden “Sessiz Çığlık” yürüyüşü

Lüleburgaz Lisesi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, engellilere destek olmak için 'Sessiz Çığlık' adı altında yürüyüş düzenledi.
Liselilerden “Sessiz Çığlık” yürüyüşü

Lüleburgaz Lisesi her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “sessiz çığlık” yürüyüşü etkinliğinde engellilere farkındalık yarattı.

Sessiz çığlık etkinliği kapsamında 200 öğrenci, ellerinde açtıkları pankartlarla Lüleburgaz Lisesi’nden Kongre Meydanı’na yürüdü.

Lüleburgaz Lisesi Engeliler Danışma Kulübü Rehber öğretmeni ve Edebiyat Öğretmeni Gülşah Atay yaptığı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.  Atay “Her insan, engelli adayıdır. Sessiz Çığlık olarak adlandırdığımız yürüyüşü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yapıyoruz. Halkımızı engelli vatandaşlar konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi. 

Lüleburgaz Lisesi’nden hareket eden topluluk Kongre Meydanı’na gelerek farkındalık yaratmak amacıyla iki dakika boyunca alkış yaptı.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek