Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Aralık 2016, Perşembe 09:34 tarihinde eklendi. 2055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cinsel istismardan 10 tutuklama

Lüleburgaz’da yaşları küçük 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiası ile adliyeye çıkartılan 10 şüpheli mahkemece tutuklandı.
Cinsel istismardan 10 tutuklama

Yaşları 11 ila 14 arasında değişen 3 kız çocuğuna cinsel istismar yapıldığı ihbarını alan polisin olay hakkında soruşturma başlattığı ve yaklaşık 1 yıldır süren istismarı açığa çıkardığı öğrenilirken olayla bağlantıları tespit edilen 10 kişi 16 Aralık Cuma günü polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Aralarında esnafların da bulunduğu 10 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından 19 Aralık Pazartesi günü yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı.

Şüpheliler mahkeme tarafından tutuklanıp polisin yoğun güvenlik önlemleri altında Kırklareli Cezaevine götürüldü. Cinsel istismara uğrayan 3 kız çocuğu ise koruma altına alındı.

 

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek