Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Aralık 2016, Cumartesi 09:50 tarihinde eklendi. 1933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa Okulları 2017-2018 eğitim yılı kayıt lansmanını yaptı!

Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü’nde yeni kayıt dönemi heyecanı yaşanıyor. Her yıl basın toplantısı ile kampanya ve fiyatlarının tanıtımını yapan Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü bu yıl da basın lansmanını Miyansera’da gerçekleştirdi.
Lüleburgaz Doğa Okulları 2017-2018 eğitim yılı kayıt lansmanını yaptı!

Basın toplantısına, okul kurucusu Erdal Karakuş, okul yöneticileri, halkla ilişkiler birimi çalışanları, servis sağlayıcıları ile Anadolu Lisesi t-MBA Meclisi Başkanı Berkay Akbalık, Anadolu Lisesi t-MBA Meclisi Başkan Yardımcısı Miray Bulut, Ortaokul Meclis Başkanı Baran Kurt, Ortaokul Meclis Başkan Yardımcısı Ekin Yörüten, İlkokul Meclis Başkanı Kıvanç Demir ve İlkokul Meclis Başkan Yardımcısı Nil Karin Metekan, Anaokulu Meclis Başkanları Mehmet Berke Onay (A5A) ve Melisa Naz Batu (A5B)  ve basın mensupları katıldı.

 

Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü önümüzdeki Eylül ayında dördüncü yılına tam oturuşmuş, kaliteli ve başarılı bir okul olarak giriyor. Okul, merkezi sınavlar olan TEOG ve YGS/LYS’de bölgesinde, aynı kategorideki bütün okullar arasında üç yıldır üst üste birinci oluyor. Akademik başarılarının yanı sıra teknolojik, bilimsel, sanatsal, sosyal, sportif ve kültürel çalışmaları ile öğrencilerini 21. yüzyıl becerileri ile donatıyor. Anaokulundan lisesine kadar her kademe gerçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projesi ile milli ve manevi değerlerine, içinde yaşadığı topluma ve ülkesine bağlı çok yönlü bireyler yetiştiriyor. Geçirdiğimiz yaklaşık 2,5 yıllık süre içinde, okulun kalitesini en üst seviyeye taşımak için çok büyük emek verdiklerini belirten Karakuş, Doğa Okulları’nın okulculuktaki 14 yıllık birikimi ve desteği ile bütün iş süreçlerini ölçülebilir ve raporlanabilir süreçler haline getirdiklerini, bu sayede performans ölçümü yapabildiklerini söyledi. Böylece, ikinci yılın sonunda artık çok daha güçlü bir yönetim ve daha kaliteli eğitim kadrosu oluşturduklarını söyledi.

Erdal Karakuş, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi eğitimin bir kez daha önemini ortaya koyduğunu belirtti. Karakuş, Doğa Okulları’nın Avrupa’nın en büyük 1., dünyanın en büyük 3. özel okul markası olarak Türkiye’nin gururu olduklarını ifade etti. Doğa’nın 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırımla okul sayısını 200’e çıkarmayı hedeflediğini belirten Karakuş, eğitim alanında bu miktarda bir yatırımın Türkiye’de bir ilk olduğunu kaydetti. Karakuş, Doğa’nın, biri Türkiye’de diğeri Kıbrıs’ta olmak üzere iki tane üniversite açma girişiminin olduğunu da belirtti.

Yapılan memnuniyet araştırmalarının 2016-2017 yılında iyi bir büyüme yakalayacağını gösterdiğini vurgulayan Karakuş, Okullarındaki tüm hizmetlerden memnuniyet düzeyi ortalamasının %94 olarak ölçümlendiğini belirtti. %6’lık kesimi de memnun etmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Karakuş: ‘Gücünü içeriden alan çok iyi bir ekibim var. Doğa gibi bir dünya markasının Know-How’ına sahibiz. Biz Doğa’da akademik başarısı ve özgüveni yüksek, merkezi sınavlarda başarılı, özgür düşünebilen, katılımcı, inovatif, ekonomi, ticaret, yönetim, finans, hukuk, sağlık, bilişim ve teknoloji okuryazarı, köklerine ve değerlerine bağlı aynı zamanda çok iyi derecede yabancı dil bilen çok kültürlü dünya vatandaşları yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bütün bunları donanımlı kampüsümüzde, Doğa’nın eşsiz Anaokulunda “Çocuk Üniversitesi” eğitim modeli, ilkokulda “Yaparak Yaşayarak Öğrenme (Doğa Konseptli Eğitim Modeli)”, Ortaokulda “SOES Eğitim Modeli” ve Anadolu Lisesi’nde “t-MBA Eğitim Modeli” ile gerçekleştiriyoruz.’’ diyerek sözlerine devam etti.

Bu bilgilerin dışında ‘Bu yıl da okulumuzda eğitimi bilişim teknolojileri ile güçlendirmeye devam ediyoruz. Çocuklar bu konuda inanılmaz başarılılar. Bilişim eğitimi programı, anaokulundan başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise de her kademe de giderek daha profesyonelleşen bir boyuta ulaşmayı hedefliyor. Endüstri 4.0 (4. Sanayi Devrimi)  birçok çağdaş otomasyon sistemini, veri alışverişlerini ve üretim teknolojilerini içeren bu devrin günümüzde teknolojinin ne kadar önemli olduğunu desteklemesi ile birlikte bizlerde geçen yıl olduğu gibi bu yılda  bilişim teknolojileri dersimizle öğrencilerimizi hayata hazırlamaya devam etmekteyiz.’ şeklinde diyerek okulda verdikleri Bilişim ve Teknoloji Dersi eğitiminin önemini vurguladı.

Kodlama etkinlikleri ile beraber 3 boyutlu modelleme dersleri ile öğrenciler modelledikleri ürünleri "Hayalindekini Gerçeğe Dönüştür" sloganı ile 3 boyutlu yazıcıdan baskı alıp somut olarak görme şansı buluyorlar. Algoritmik düşünme becerilerini geliştirecek ve dünyada kendine yer edip her yıl kutlaması yapılan "Hour of code" etkinliği gerçekleştirilmektedir. Ayrıca okul içinde kalmayıp Lüleburgaz ilçesinde bulanan diğer okullardaki öğrencileri de davet edip kodlamanın önemini farkındalığını arttırmak amacıyla bu etkinlik Lüleburgaz Doğa Okulu Kampüsü’nde gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda öğrenciler ile günümüzde oldukça yer eden mobil uygulama geliştirme derslerinde Android işletim sisteminde kendilerinin tasarladığı ve kodladığı aplikasyonlar geliştiriliyor.

Robotiğin her alanda yaygın kullanılması ve gelecekte birçok alanda çoğalarak kullanılacağı öngörüsü ile kurmuş oldukları atölyelerde robotik çalışmaları yapılıyor. Öğrenciler burada birer mühendis gibi motorlar, anahtarlar, sensörler vb. donanımlarla kendi devrelerini kurup, robot montajı yaparak işlevsel robotlar üretebilmektedirler.

Anadolu Lisesi t-MBA Meclis Başkanı Berkay Akbalık ve t-MBA Meclis Başkan Yardımcısı Miray Bulut, Doğa Okulu Anadolu Lisesi eğitim modelinden ve kendisine sağladığı faydalardan bahsederek ‘’ Doğa Okulu’na başlamadan önce özgüvenim bu kadar yüksek değildi. Şu an okulumuzda bizi ilgilendiren konuları yönetiyor olmamız gurur verici’’ diyerek sözlerine okul içerisinde yapmış oldukları sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerden bahsederek devam etti.

Lüleburgaz Doğa Anadolu Lisesi t-MBA meclisinin ve Doğa Ortaokulu öğrenci meclisinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi kapsamında Zonguldak’taki Ormanlı Ortaokulu’na destek verdiklerini belirtti. Bu konuda her iki meclisin de elinden gelen tüm desteği verdiğini ve her çoğunun kalbine ufak bir dokunuş sağladığını ifade etti.

Bunların yanı sıra Lüleburgaz Doğa Okulları Ortaokul Meclis Başkanı Baran Kurt: ‘Dünya Engelliler Günü kapsamında engelleri ortadan kaldırmak için öğrencilerin hoş vakit geçireceklerini düşündüğümüz Görsel Sanatlardan, Dramaya, Beden Eğitimi dersinden Müzik dersine ve Bilişim Teknolojileri dersinin olduğu bir program ile ilçemizde bulunan Rehabilitasyon Merkezlerinden gelen kardeşlerimizi okulumuzda ağırladık. Böylelikle bir gün bile olsa farklı heyecanlar yaşamalarını, farklı deneyimler kazanmalarını sağlamış olduk.’ Şeklinde düşüncelerini ifade etti.

İlkokul Meclis Başkanı Kıvanç Demir ve İlkokul Meclis Başkan Yardımcısı Nil Karin Metekan, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmiş oldukları Bilim, Sanat ve Kültür Etkinlikleri kapsamında panolar hazırlayıp yaptıkları deneyleri okulumuzun lobi alanında tüm misafirlerimize sergilediklerini söyledi. Bunların yanı sıra İnsan Hakları Haftası’nda yine fuaye alanında hazırladıkları İnsan Hakları Bahçesi’nde çeşitli videolar çekerek yaşları küçük de olsa her bir bireyin toplumdaki yerinin önemi ifade etmiş ve bu farkındalığı oluşturmuşlardır.

Anaokulu Meclis Başkanları Mehmet Berke Onay ve Melisa Naz Batu, yine Doğa Okulları Anadolu Lisesi t-MBA meclisinin yürüttüğü ‘Bu Kış Beni Sen Giydir’ kampanyasına kendilerinin de destek verdiğini belirttiler. Zonguldak Ormanlı Anaokulu öğrencilerinden yeni yıl kapsamında dilekler toplayıp, yazdıkları bu dilekler doğrultusunda hediyeler alacaklarını aktardılar. Bunun yanı sıra Kayalı Köyü Anaokulu’na da yine aynı konsepte bir çalışma yapılarak hediyeler gönderileceğini aktardılar.

Bu yıl Eylül ayında üçüncü yılına başlayacak olan akademik başarısını il birinciliği ile taçlandıran Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü, başarılarını arttırarak eğitim öncülüğüne devam ediyor.

Bu yıl ilk TEOG sınavında;

55 Öğrenciden 33’ü 120 sorudan 100 ve üzeri doğru soru cevapladı.

8 Öğrenci 115 ve üzeri net yaptı.

Lüleburgaz Doğa Okulu TEOG başarısının yanı sıra, 9. Sınıftan itibaren üniversite sınavlarına sistemli bir şekilde hazırlayarak çocuklara hayal ettikleri üniversitenin kapılarını açıyor.

Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü’nde öğrenciler her türlü teknolojik alt yapıya sahip sınıflarda ve etkinlik ortamlarında eğitim görüyorlar. Doğa’nın sisteminde altmış binin üzerinde ders videosu, binlerce soru ve sınav, online etütler, vitamin programı, öğrenci asistanı ve kişiye özel başarı takip programı bulunuyor.

Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü 2017-2018 Eğitim/ Öğretim yılı kayıt dönemi 2 Ocak itibari ile başlayacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kayıtlarda en özel ay Ocak ayı olacaktır. İndirim oranlarımız her ay %3’lük oranla azalacaktır.

 Detaylı bilgi almak için Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü’nde tüm değerli öğrenci ve velileri beklediklerini ifade ettiler.

 İletişim için:

 0530 787 68 05 - 0288 412 28 00 nolu telefonları arayabilirsiniz.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek