Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Aralık 2016, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 2887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Lüleburgaz’da yaşayan Pınar Üstün, kanser tedavisi gören hastalar için başlatılan “Kökü Sende” projesi kapsamında saçlarını bağışlayarak kampanyaya destek oldu.
Saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Yolladığı saç ile bir insanın yüzünde gülümseme sebebi olmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu söyleyen Üstün, amacının Lüleburgaz’da da bu projeye farkındalık yaratarak daha fazla kişiye ulaşmak ve projeye destek sayısının artmasını sağlamak olduğunu belirtti.

‘RAPUNZELİN ASKERLERİYİZ’

Sesini ağırlıklı olarak sosyal medyadan duyuran Kökü Sende, tahmin edileceği üzere yalnızca peruğa ihtiyaç duyanların değil, bağışçı kadınların da hayatlarına dokunuyor. Pınar Üstün’de da bu projede hiç tanımadığı bir kadına faydalı olmanın mutluluğunu yaşayanlardan.  İnstagram’da tesadüfen Kökü Sende ile tanışıp soluğu kuaförde alan Üstün, duyguları ve süreci şöyle anlattı “ Kökü Sende projesi kemoterapi nedeni ile saçlarını kaybetmiş çocuk ve bayanlar için yapılan bir saç bağışı projesidir. Yıllardır kestirmediğim saçlarımı biraz farkındalık yaratmak için, biraz manevi huzur için kemoterapi esnasında saçları dökülen gençlerimize, çocuklarımıza peruk yaptırmak için kestirdim. Yolladığım bu saç ile bir insanın yüzünde gülümseme sebebi olmak gibisi yok. Sosyal sorumluluk projesinde, umut olmak için yanlarında olduğumuzu bir nebze olsun göstermek için herkes yer alsın.  Projeye destek olmak isteyenler, www.kokusende.org internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Türkiye’nin her yerinden bağışçı kabul ediliyor. Renk fark etmiyor, en az 25 cm uzunluğunda olmak zorunda peruk olması için.  Yapılan peruklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek