Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ocak 2017, Cumartesi 09:40 tarihinde eklendi. 1760 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAL’den kermes

Lüleburgaz Anadolu Lisesi (LAL) Okul Aile Birliği, geliri okul ihtiyaçlarında kullanılmak üzere kermes düzenledi.
LAL’den  kermes

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, tarafından  5 Ocak 2017 Perşembe günü organize edilen kermes etkinliğinde öğrenci velilerin hazırladıkları yiyecekler satışa sunuldu.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı Emel Kıran, her yıl okulun eksiklerini gidermek için bu tür kermesler düzenlediklerini belirterek, “Kermesimizin gelirini okulumuzun eksiklerini gidermek için kullanacağız. Velilerimiz bu konuda bize çok yardımcı oluyor,  çok güzel yiyecekler hazırlayarak kermesimize getirdiler.  Bizler okulumuz ve öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp her kermesimize   ilgi gösteren okul yöneticilerine, değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, emeğini ortaya koyup bizi hiç bir etkinlikte yalnız bırakmayan  velilerimiz eve yönetim kurulu arkadaşlarıma çok  teşekkür ediyorum” dedi .

Haber MERKEZİ

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek