Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ocak 2017, Cumartesi 09:46 tarihinde eklendi. 1303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi 2016 yılını değerlendirdi

Lüleburgaz Belediyesi yılsonu değerlendirme toplantısı 5 Ocak Perşembe akşamı Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda gerçekleştirildi.
Lüleburgaz Belediyesi 2016 yılını değerlendirdi

2016 yılsonu değerlendirme toplantısına, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Rasim Aslan, Necmi İnci ve Kevser Özkan, daire müdürleri, belediye çalışanları ve Lüleburgaz halkı katıldı. Toplantı saat 19.00’da İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Daire müdürleri yaptıkları sunumlarda 2016 yılında gerçekleştirilen çalışmaladı anlatıp 2017 yılındaki proje planlarından bahsettiler.

Sırayla Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz, Yazı İşleri Müdürü Türkan Rodoplu, Mali Hizmetler Müdürü Yeşim Çakır, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek Çetin Çivi, Fen İşleri Müdürlüğünden Burcu Bağcı Uçar, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Göksel Üstünalp, Bilgi İşlem Müdürü İbrahim Zengin, İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, Temizlik Müdürü Sedat Şen, Plan ve Proje Müdürü Gökhan Kaya Atay, Destek Hizmetleri Müdürü Müjdat Akmaz, Su ve Kanalizasyon Müdürü Ersin Kayhan, Tesisler Müdürü Samet Servet, Hukuk İşlerinden Taylan Altan, Veterinerlik Hizmetleri Metin Şenpınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumların ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı. Başkan Halebak’ın konuşmasının ardından başkan yardımcıları Rasim Aslan, Necmi İnci, Kevser Özkan ile birlikte tüm müdürlere plaket takdimi yapıldı.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek