Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Ocak 2017, Pazartesi 09:55 tarihinde eklendi. 1900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Şahin Spor Kulübü Fitness Center” hizmete açıldı

Lüleburgaz’da taekwondo, Boks, Kick Boks ve Muay Thai, jimnastik, step, aerobik, pilates gibi branşlarda faaliyetlerini sürdüren Şahin Spor Kulübü’nün spor merkezi açılış töreni gerçekleştirildi.
“Şahin Spor Kulübü Fitness Center” hizmete açıldı

6 Ocak Cuma günü, Kocasinan Mahallesi, Salhane Sokak’ta düzenlenen açılış törenine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy ve davetliler katıldı.

Şahin Spor Kulübü sahibi Ufuk Şahin yaptığı açıklamada, yeni açılan Fitness Center ile birlikte Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Fitness Center’da antrenör Levent Karakaya eğitmenliğinde, vücut geliştirme, kilo verme, kilo alma, Body Building gibi çalışmaların yer alacağını belirten Şahin, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan da açılışta yaptığı konuşmada, sporun sağlık için önemine değinerek, Lüleburgaz’da bu tür spor salonlarının insanları spor yapmaya teşvik ettiğini, her spor branşında sporculara destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek spor salonu gezildi.

 

Uğur PİRPOR

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek