Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Ocak 2017, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 3812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmen Akar, evinde ölü olarak bulundu

Lüleburgaz Yeni Mahalle İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda yalnız yaşayan ve sınıf öğretmenliği yapan Orhan Akar evinde ölü olarak bulundu.
Öğretmen Akar, evinde ölü olarak bulundu

Edinilen bilgilere göre; Yeni Mahalle İstanbul Caddesi üzerinde bir apartmanda yalnız yaşayan 60 yaşında ki Orhan Akar evinde ölü olarak bulundu. Birkaç gündür kendisinden haber alamayan oğlu Gökay Akar, babasının evine geldi. Kapıyı açarak eve giren Akar, babası Orhan Akar’ı yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ve 112 Sağlık ekiplerinin gelmesiyle ölüm nedeni belirlenen Orhan Akar’ın kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtildi.

Evinde ölü olarak bulunan Orhan Akar’ın Cumhuriyet İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği yaptığı ve kalp hastası olduğu belirtildi.

Akar’ın cenazesi 24 Ocak Salı günü(dün) Dernek Camiinden öğle namazına müteakip kaldırılarak Lüleburgaz Yeni Mezarlığa defnedildi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek