Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Şubat 2017, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1072 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye, Çanakkale Bisiklet Turu düzenliyor

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği ortaklaşa Çanakkale Turu düzenleyecek.
Belediye, Çanakkale Bisiklet Turu düzenliyor

Lüleburgaz Belediyesinin 2017 yılını “Bisiklet Yılı” ilan etmesi sebebiyle Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneğiyle ortaklaşa Çanakkale Turu düzenliyor. Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneğinin yaptığı açıklamada; “Sevgili bisiklet severler, bu yıl düzenlenecek olan Çanakkale Turu, 2017 yılının Lüleburgaz Belediyesi tarafından ‘Bisiklet Yılı’ ilan edilmesi sebebiyle Lüleburgaz Belediyesi tarafından organize edilecek. Derneğimizin bu organizasyona en yüksek oranda katılım sağlayacağını, katılım tarihinin belediyemizce bildirilmesine müteakip siz sevgili bisiklet severlerle paylaşacağımızı önemle duyuruyoruz” denildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek