Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Mart 2017, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 1843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEM Mart ayında 2 yeni kurs açacak

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Mart ayında iki yeni kursun açılacağını duyurdu.
HEM Mart ayında 2 yeni kurs açacak

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan ilk defa açılacak olan 2 kursun yakında başlayacağını bildirdi.

Arslan, “Halk Eğitim Merkezimizde ilk defa açacak olduğumuz iki kurs Mart ayı içersinde açılacak. Bunlardan birincisi ‘İşaret Dili Kursu’ 6 Mart itibariyle başlayacak. 120 saat sürecek olan kurs 15 Mayıs’a kadar devam edecek. Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 4 ders saati olarak verilecek olan kurs öğlen ve akşam olmak üzere 2 grup halinde yapılacak. Kursun öğlen grubuna tüm vatandaşlarımız katılabilecekken akşam grubu sadece öğretmenler için yapılacak. Bu kursu başarı ile bitiren en az ön lisans mezunu kursiyerler ‘İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimine’ katılmaya hak kazanacak. Bu kursumuz da 200 saat sürecek”dedi.

Mart ayında ilk defa açılacak 2.kursun Autocad kursu olduğunu belirten Arslan  “Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak kursumuz 192 saat sürecek. Hafta içi 4 gün boyunca (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) 2 boyutlu Autocad programı üzerinde çizim eğitimi verilecek. Bu kursumuzu başarı ile bitirenler 3 boyutlu çizim eğitimi verdiğimiz Solid Kursumuzun eğitimini almaya hak kazanacaklar”dedi. Ayrıca Arslan, başvuruların bizzat Halk Eğitim Merkezi’ne yapılacağını belirtti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek