Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Mart 2017, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1565 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönülalan, Babaeskispor maçını değerlendirdi

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Lüleburgazspor Teknik Direktörü Mustafa Gönülalan, Babaeskispor maçının ardından basın açıklaması yaptı.
Gönülalan, Babaeskispor maçını değerlendirdi

3-0 kazandıkları Babaeskispor maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan Gönülalan, “Sporcularımın Babaeskispor maçında göstermiş oldukları mücadeleden çok memnun kaldım. Teknik heyetteki arkadaşlarıma ve tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarımıza ve Çorludan gelen misafirlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim bir hedefimiz var, bu genç ekiple kalan 5 maçımızı da kazanmak. Taraftarlarımızda sabretsin 5 maç sonra onları mutlu edeceğimizden şüpheleri olmasın. Bu saatten sonra bizi diğer takımlar bağlamıyor. Biz kendi ipimizi kendimiz çekiyoruz. Ben bu takıma güveniyorum. Bizim tek amacımız bu sene Lüleburgazspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak ama ondan sonrası için hiç kimse ne olacağını tahmin edemez.

“Bu takım profesyonel lige layık”

Biz hiçbir şeyi bahane etmiyoruz. Babaeskispor’un maça 3 oyuncusundan yoksun çıktığını söylediler. Babaeskispor maça 8 kişi mi çıktı? Bizim de önemli oyuncularımızdan Ceyhun 15 gündür hasta kulübede oturuyor. Ömer kasığından sakat ilk 18’de bile yok. Ben dedim mi bu bu eksik diye. Hiçbir şeyin bahanesi yok. Benim 21 tane sporcum var. 21 tanesi de birbirinden değerli. Bizde Ahmet oynamış Mehmet oynamış hiç fark etmiyor. Biz bir sistem oturtturduk ve çocuklar da tıkır tıkır işletiyorlar. Bu sistem Mustafa da olsa işler, Ahmet de Mehmet de olsa işler. Çünkü biz düzgün ve kaliteli sporculara sahibiz. Taraftarımızla da bütünleştiğimiz zaman bizim başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bu takımın BAL’da bile değil bu profesyonel ligde oynaması gerekiyor. Lüleburgazspor taraftarı BAL’a bile layık değil, profesyonel lige layık.

“Ocak Ayı transferlerinde ileriyi düşündük”

Ocak ayında yapmış olduğumuz transferlerde Bölgesel Amatör Lig seviyesinde oynayabilecek futbolcuları kadromuza kattık. Ben transferleri bizzat kendim bildiğim tanıdığım futbolcuları aldım. Sezon başı transferlerinde ben yoktum. Genç olan oyuncularımızın biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor. Gerçi aldığımız adamların da yaşları çok büyük değil 22-23 yaşında oyuncular. Bizim yaşı en büyük oyuncumuz 1992 doğumlu. Ocak ayında yapmış olduğumuz transferler ileriye dönük yapılan transferlerdi. Bizim diğer arkadaşlarımızda çok iyi fakat tecrübesizdiler bu yüzden ilk yarı çok puan kaybettik. İlk yarı genç ve tecrübesiz ekibimiz sahada dayak yedi.

“Anlaşmam sezon sonu bitecek”

Sezon başında Lüleburgazspor’un başına geçmemi söylediklerinde Pelivanköyspor maçına 2 gün vardı. Ben bu teklife hiçbir para pul demeden tamam dedim ve o zamanda belirtmiştim lig sonuna kadar anlaştım başkanımızla. Daha sonrasında başkanımızla bu konuyla ilgili tekrar görüştük ben ona gerekli açıklamamı yaptım. Şuanda da aynı düşüncedeyim.

“Art niyetlilere ligin sonunda cevap vereceğiz”

Son 5 haftanın ardından tam bir demeç vereceğim. Bizimle ilgili art niyetli yazılar yazan arkadaşlarla ilgili büyük bir demeç vereceğim. Hepsini teker teker, isim isim açıklayacağım. Ben ilk antrenörlük yaşantıma 27-28 yaşında Lüleburgazspor’da başladım. Benden önceki arkadaşların nasıl kaçtıklarını tek tek isimlerini söyleyeceğim. Bu takım 5 hafta sonra inşallah amaçlarına ulaştığı zaman herkesin kişiliğini tek tek açıklayacağım”diye konuştu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek