Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Mart 2017, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor farklı kazandı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde lider Lüleburgazspor deplasmanda konuk olduğu İstasyonspor’u farklı bir sonuçla mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerledi.
Lüleburgazspor farklı kazandı

Geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Babaeskispor’u yenerek liderliği devralan Lüleburgazspor, ligin 21.haftasında İstasyonspor’a konuk oldu. Maça hızlı bir başlangıç yapan Lüleburgazspor karşılaşmanın 5.dakikasında Berke’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Lüleburgazspor erken gelen golün moraliyle de baskılı oyununu iyice arttırdı. Maçın 20.dakikasında Yunus farkı ikiye çıkaran golü attı. Karşılaşmanın 28.dakikasında sahneye ilk golün sahibi Berke çıktı ve Lüleburgazpsor’un 3.golünü kaydetti. İlk devrenin sonlarına doğru ardarda gelen iki penaltıları da Tuncay ve Yunus’un gole çevirmesiyle Lüleburgazspor soyunma odasına 5-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya da kaldığı yerden devam eden Lüleburgazspor karşılaşmanın 53.dakikasında Yasin’in attığı golle durumu 6-0’a getirdi. Maçın geri kalan kısmını rahat bir oyun oynayarak geçiren Lüleburgazspor karşılaşmanın 70.dakikasında bulduğu golle durumu 7-0’a getirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Lüleburgazspor’un 7 gollü zaferiyle sonuçlandı.

Bu sonuçla puanını 49’a çıkaran Lüleburgazspor liderliği elinde bulunduruyor. İstasyonspor ise 30 puanda kaldı ve ligde 6.sırada bulunuyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek