Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Mart 2017, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 2443 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Vergi Dairesi’nden en eski mükellefe ziyaret

Lüleburgaz Vergi Dairesi, Vergi Haftası nedeniyle 27 Mart 2017 Pazartesi günü Lüleburgaz’da bulunan mükelleflere ziyaretler gerçekleştirdi.
Lüleburgaz Vergi Dairesi’nden en eski mükellefe ziyaret

Ziyaretlere Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Ünver, Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Cemile Özcan, Lüleburgaz Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Doğan Karatmanlı katıldı.

İlk ziyaret  saat 14.30’da Lüleburgaz’ın ilk vergi mükellefleri arasında yer alan Yılmaz İşhanı  birinci katta bulunan Berber Cevat lakaplı 1935 doğumlu Cevat Gülen’e gerçekleşti.

Ziyarette konuşan Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Ünver; “ Cevat  Bey, 1957 yılında Lüleburgaz Vergi Dairesi’ne kaydını yaptırmış, 60 yıllık istikrarlı ve uyumlu vergi mükellefimiz kendisine teşekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz.” dedi.Cevat Gülen de ziyaretten dolayı mutlu olduğun belirterek; “1957 yılında Kırklareli Caddesi’nde işyerimi açtım. Beş yıl burada kaldım. 1962 yılında Ersoy Pasajı’ndaki yerime taşındım. 2009 yılına kadar Ersoy Pasajı’nda hizmet verdim. Daha sonra da şimdiki yerine taşındım. 8 yıldan beri de burada hizmet veriyorum” dedi.

Lüleburgaz Vergi Dairesi ekibi daha sonra da Lüleburgaz ve Kırklareli’nin ilk kadın muhasebecisi olan 7 Ocak 1988 yılında Vergi Mükellefi olan  SMMM Hilmiye Engin’i daha sonra 43 yıllık Vergi Mükellefi olan Veli Kor’u ziyaret edip programı tamamladı.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek