Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Nisan 2017, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1432 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı

Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğa koşan Lüleburgazspor, BAL Ligi Şampiyonu Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı. Maçı, konuk ekip Ergene Velimeşespor 3-1 kazandı.
Lüleburgazspor Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı

Ligin bitmesine sayılı haftalar kala şampiyonluk yolunda ki engelleri bir bir aşan Lüleburgazspor, BAL Ligi’nde şampiyon olarak play off oynamaya hak kazanan Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı.

30 Mart Cuma günü, saat 17:00’de Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda etkili bir oyun ortaya koyarken, maçı konuk ekip Ergene Velimeşespor 3-1 kazandı.

ERGENE VELİMEŞESPOR’DAN TEŞEKKÜR’

Maç sonunda Lüleburgazspor’a teşekkür eden Ergene Velimeşespor Kulübü, sosyal medta hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Bugün Lüleburgazspor ile yaptığımız hazırlık maçında bizi en iyi şekilde karşılayan Lüleburgazspor yönetimine, teknik ekip, oyuncularına ve taraftarlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Teşekkür ederiz. Lüleburgazspor'a BAL ligi yolunda başarılar diler, en kısa sürede hakettikleri yerlerde olmalarını temenni ederiz” dendi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek