Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Nisan 2017, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1387 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Çiftçilere 30 bin TL hibe verilecek

Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, Genç Çiftçilere 30 bin TL hibe desteği projesiyle ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Genç Çiftçilere 30 bin TL hibe verilecek

Toplantı Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezinde 10 Şubat Pazartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirildi. Proje Yürütme Birimi Başkanlığını Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abuzer Sağdıç’ın yaptığı projeyle ilgili çiftçilere bilgilendirmelerde bulunuldu. Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman Korkut, Ziraat Mühendisi Barış Ekinci, Veteriner Hekim Ahmet Çağrı Erşahince ve Kırklareli İli Süt Birliği Başkanı Hüseyin Demircan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda çiftçilerin projeye nasıl başvuracakları anlatıldı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Süleyman Korkut, “Projemizin başvuru tarihi 07 Nisan 2017’de başladı ve 05 Mayıs 2017 tarihini mesai bitiminde sona erecek. Başvurularımız öncelikle, “gencciftci.tarim.gov.tr” ön başvuru yapılacak. Başvuru dokümanları çıktı olarak alınacak. Genç çiftçiler çıktıları, projeyi ve istenilen belgeleri, ikamet ettiği veya ikamet etmeyi taahhüt ettiği 20bin nüfusun altındaki yerleşim birimlerinin bağlı olduğu il/ilçe tarım müdürlüklerine şahne yapacaktır. Genç çiftçilerimizde aranan şartlarımız ise;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından gün almış ve 41 yaşından gün almamış olmak, okur-yazar olmak, başvuru tarihi itibariyle kendisi ve eşi ücretli çalışıyor olmamak, başvuru tarihi itibariyle örgün eğitime devam ediyor olmamak, kendisi ve eşi KDV, gerçek ve basit usulde vergi mükellefi olmaması, aynı proje konusunda bakanlığın diğer hibe programlarından yararlanmış olmamaktır. Proje konularımız; Hayvansal üretime yönelik, bitkisel üretime yönelik, yöresel ürünleri ile tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik olarak belirlendi”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek