Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Mayıs 2017, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1028 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör’de Şampiyon Lüleburgazspor

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde Lüleburgazspor şampiyonluk maçı için gittiği Pınarhisarspor deplasmanında ev sahibi takımın maça eksik oyuncuyla gelmesi nedeniyle şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.
Süper Amatör’de Şampiyon Lüleburgazspor

Pınarhisar Sentetik sahada 30 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanması gereken karşılaşma ev sahibi ekip Pınarhisarspor’un maç saatinde karşılaşmaya 6 kişi çıkması nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edildi. Mücadeleyle ilgili kararın ileriki günlerde Kırklareli ASKF tarafından verileceği belirtilirken karşılaşmayı Lüleburgazspor hükmen 3-0 galip olarak sayılacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sonuçla ikinci sıradaki Babaeskispor ile 4 puan farkı bulunan Lüleburgazspor şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeye hak kazandı.

Lüleburgazspor taraftarları şampiyonluğu kentteki caddelerde şarkı ve marşlar söyleyerek kutladı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek