Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Mayıs 2017, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1071 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1000 adet Toros Sediri dikildi

Lüleburgaz Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliği ile ‘Sağlıklı Yaşam için Sağlıklı Çevre’ sloganıyla bin adet Toros Sediri dikimi yapıldı.
1000 adet  Toros Sediri dikildi

Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR)’un geleneksel hale getirdiği ‘Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Çevre’ adlı kampanya çerçevesinde Lüleburgaz Belediyesiyle ortaklaşa 12 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da Lüleburgaz Ağaçlandırma Alanına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Lüleburgaz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Göksel Üstünalp ile fidan alınmasına katkı sağlayan firmalar katıldı.

Lüleburgaz’da bulunan firmaların desteklediği fidan dikim etkinliğinde 1 metrelik bin adet Toros Sediri dikildi. Fidanların dikilmesi için bağışta bulunan yaklaşık 20 firmaya ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe tarafından plaket takdim edildi. Plaketlerin verilmesinin ardından firmalar fidanların toprağa dikilmesine de katkıda bulundular.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, bu tip organizasyonlara devam edeceklerini belirterek, “Bugün burada fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Amacımız bir farkındalık yaratarak fidan bağışımızı arttırmak. Bu tip organizasyonların devam etmesini istiyoruz. Burası kentimizin ormanı olacak. Bu alanımızın oluşmasının amacı halkımızın piknik yapabileceği, gezebileceği, sosyal etkinlikler yapabileceği doğal bir ortam yaratmak. Burası Lüleburgaz’ımızın geleceğinde temiz hava alanı olacak. Ben buranın kent ormanı olması için belediye meclisinde oy veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ÇEVKOR’un Lüleburgaz’ı seçmesinden dolayı oldukça mutluyuz. Fidan dikim etkinliğimize katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek