Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Mayıs 2017, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ayçiçek Rekolte Beyannameleri başladı

SS 261 Sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Demir, 15 Mayıs Pazartesi günü itibarı ile “Rekolte Beyannamesi verilmeye başlandığını belirtti.
Ayçiçek Rekolte Beyannameleri başladı

Yönetim Kurulu kararı adına açıklama yapan Demir “Kooperatifimize ortak olup 2017 yılında ayçiçeği ekimi yapmış ortaklarımız bizzat Kooperatife gelerek imza karşılığı 15 Mayıs-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında REKOLTE BEYANNAMESİ vermek mecburiyetindedir.

  1. Kooperatif Ana sözleşmesinin 57. maddesi gereğince 15 TEMMUZ 2017 tarihine kadar REKOLTE BEYANNAMESİ vermeyen ortaklarımızın ayçiçekleri alınmayacaktır.
  2. Kooperatifimize REKOLTE BEYANNAMESİ vermeyen ortaklarımız ayrıca ana sözleşmenin 23. maddesi gereğince Genel Kurula katılamaz ve idari organlarda görev alamazlar.
  3. Kooperatifimize verilecek REKOLTE BEYANNAMELERİ ilk önce tahmini toplam ayçiçeği üretimi; ondan sonra da Kooperatife bu üreteceği ürünün ne kadarını teslim edeceğini Kooperatife beyan edecektir.
  4. Kooperatifimize REKOLTE BEYANNAMESİ verecek ortaklarımızın 2017 yılına ait ÇKS BELGESİ ile müracaat etmesi gerekmektedir.

Kooperatifimize kayıtlı bütün ortaklarımızın bu hususlara önem vermeleri mutlak suretle

15 TEMMUZ 2017 tarihine kadar Kooperatife AYÇİÇEK REKOLTE BEYANNAMESİ vermeleri mecburidir. Bütün kayıtlı ortaklarımıza önemle duyurulur” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek