Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Mayıs 2017, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1651 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Gençlik Kolları lokma dağıttı

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
AK Parti Gençlik Kolları lokma dağıttı

26 Mayıs Cuma günü, saat 18:00’de Lüleburgaz İstanbul Caddesi’nde dağıtılan lokmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı yaptığı açıklamada, “Tüm Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 Ayın Sultanı Ramazan'a tekrardan erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardıma muhtaçların fazlasıyla gözetildiği Ramazan'ın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kayalı, “Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulmasını dileyen Kayalı; “Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan ayı İslam aleminin en anlamlı ayıdır. Ramazan ayı Müslümanlar için kaynaşma, paylaşım, bir arada olma ve hoşgörüyü ifade eder. Ramazan ayı, yardımlaşmanın, sevginin, kardeşliğin, mutlulukların, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardım edenin de yardım alanında mutlu olduğu, huzur bulduğu bir aydır. Bu ay fırsat bilinerek yapılan ibadetler, iftarlar, sahurlar toplumsal kaynaşmamız, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile bütün Lüleburgazşı hemşehrilerimizin Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik eder, bu mübarek ayın sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik içerinde geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek