Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Mayıs 2017, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAL’de mezuniyet sevinci

Lüleburgaz Anadolu Lisesinde 2016-2017 Eğitim öğretim yılı kapsamında mezuniyet töreni düzenledi.
LAL’de mezuniyet sevinci

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda 26 Mayıs Cuma günü mezuniyet töreni yapıldı. Tören programı Okul Müdürü Arzu Becerenel’in konuşmasıyla başladı. Becerenel, “Sevgili öğrenciler, sizlere ne mutlu ki, köklü geçmişi ve güçlü ve tecrübeli kadrosuyla Milli Eğitim camiamızın en saygın okullarından birisi olan, Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde ve saygıdeğer öğretmenlerimizin güvenli ellerinde başarıyla ve sağlıkla, ortaöğretim hayatınızı noktalıyorsunuz. Aynı başarıyı yükseköğretim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Okulumuzun adını en yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum. Sizler, Lüleburgaz’ın yıldızlarısınız. Gelecekte de Türkiye’nin ve Dünya’nın yıldızları siz olacaksınız! Ve “Türkiye için dünya ile yarışacaksınız!” Hayatta başarılı olmak için, hedeflerinizi yüksek tutun. Bunu gerçekleştirmen için de çok çalışın. Unutmayın ki, “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir.” Sizleri; kendi öz değerleriyle barışık, ailesini, yurdunu, bayrağını, milletini seven bireyler olarak yetiştirdik. Siz gençlerin yetişmesinde emeği geçen tüm idarecilerimize, büyük bir sabır ve özveriyle sizleri yetiştiren öğretmenlerimize, anne ve babalara, Okul Aile Birliğimizin değerli temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum. Törenimize katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza, bugünün hazırlanmasında emeği geçenlere ve velilerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı arz ediyorum. Sevgili evlatlarım! Lüleburgaz Anadolu Lisesi sizleri sevgiyle, hasretle uğurlarken hepinize mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız, ufkunuz, gölünüz açık olsun. Saygılarımla.”dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı mezuniyet töreninde son olarak mezun olan öğrenciler kep attılar. Tören sonunda konuklara geleneksel hale gelen pilav ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek