Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Haziran 2017, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 1169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 şüpheli yakalandı

Ticari taksi içerisinde uyuşturucu madde olduğuna dair ihbar alan ekipler, aracı D-100 karayolu Çorlu-Lüleburgaz istikametinde durdurdu.
3 şüpheli yakalandı

Araç içerisindeki T.Y., M.K. ve V.Y. isimli şahısların üzerinde ve araçlarında arama yapıldı. Araçta arka koltuk örtüsü altına gizlenmiş 165 adet sentetik uyuşturucu hap ile 0,5 Gr. Sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.

Aynı olayda yakalanan T.Y. isimli şüphelinin üzerinde ise (1) adet 9 mm. çapında Baretta marka ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait (2) adet fişek bulunmuştur. Ayrıca, (2) şüphelinin ikamet ettikleri evde yapılan aramada (704) gr. kenevir tohumu ile (500) paket MM marka bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla her üç şahıs ta “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu şüphesiyle gözaltına alındı. 04.06.2017 tarihinde ise sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol kararıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek