Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Haziran 2017, Perşembe 09:50 tarihinde eklendi. 1022 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyon takım Belediyeyi ziyaret etti

Kırklareli U13 Liginde şampiyon olan ve Türkiye Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Trakya Fenerspor Kulübü, Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin’i ziyaret etti.
Şampiyon takım Belediyeyi ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta sonu Kırklarelispor’u 3-1 yenerek büyük bir zafere imza atmış olan Trakya Fenerspor dün Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret Trakya Fenerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel, Kulüp Yöneticisi Halim Bölce, Yardımcı Antrenör Ulaş Silik ve U13 takımıyla gerçekleştirildi.

Trakya Fenerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel, gerçekleştirilen ziyarette başkan vekili Şahin’e çocukların ufkunu açmaya çabaladıklarını belirterek, “Kulübümüz 2010 yılında kuruldu ve şuanda 8 kategoride 200 lisanslı oyuncumuzla mücadele ediyoruz. Çocukların ufkunu açmaya çabalıyoruz. Turnuvalarda hedef koymak çok önemli ve biz kendimize koyduğumuz hedefi başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her kategoride kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımızla mücadelemizi sürdürüyoruz. Teknik Direktörümüz Özcan Şeremet ile Yardımcı Antrenörümüz Ulaş Silik’te bizim yetiştirdiğimiz sporcularımız.”dedi.

Trakya Fenerspor Kulübü U13 Takım Kaptanı Latif Tontuş ise Lüleburgaz Belediyesinden kendilerine önümüzdeki hafta Edirne’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 1.kademe maçları için destek istedi. Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, kulübün Edirne’ye gidip gelebilmesi için belediye tarafından mazot desteği vereceklerini belirtti. Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin ise tüm sporculara başarılar diledi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek