Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Eylül 2012, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’ne bir ödül daha

Lüleburgaz Belediyesi’nin de katıldığı Örnek Belediyecilik Proje Yarışması ödül töreni sonuçları 26 Eylül’de açıklanıyor.
Lüleburgaz Belediyesi’ne bir ödül daha
Geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Proje Yarışması ödül töreninin ismi bu yıldan itibaren ALTIN KARINCA belediyecilik ödülleri olarak değiştirildi.
Bu yıl beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında, ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 seçkin proje finallere kaldı.
Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada proje yarışmasına “Bilgi-Belge Yönetim Sistemi”, “Birlikte Söylüyoruz” ve “Kahvaltı Sofralarında Buluşuyoruz” projeleriyle katıldıkları ifade edildi. Bu projeler arasından finale kalan “Bilgi-Belge Yönetim Sistemi” projesinin 26 Eylül tarihinde İstanbul’da yapılacak olan ödül töreninde ödüllendirileceği belirtildi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek